F-Body Club of Finland

F-Body Tekniikka => ECM:t ja vianhakujärjestelmät => Vakioboksit => Aiheen aloitti: letkume - 27.05.2016 - klo:21:30

Otsikko: $EEHack, uusi ilmainen softa LT1 koodaukseen ja loggaamiseen
Kirjoitti: letkume - 27.05.2016 - klo:21:30
Onko kukaan kokeillut?

Vaikuttaa lupaavalta.

http://fbodytech.com/eehack-2/download-eehack/ (http://fbodytech.com/eehack-2/download-eehack/)

(http://picpaste.com/extpics/ee-hack-4V2QsQ3H.jpg) (http://picpaste.com/ee-hack-4V2QsQ3H.jpg)
Otsikko: Vs: $EEHack, uusi ilmainen softa LT1 koodaukseen ja loggaamiseen
Kirjoitti: Tommi - 28.05.2016 - klo:20:22
Kiitoksia linkistä. Tuli tuo asennettua ja pikaisesti vilkaistua. Ihan pätevälle näytti ja hyvä kun ei tarvitse kahden ohjelman kanssa pelata yhtäaikaa. Harmi vaan kun nyt ei ole autoa missä tuota testata. Täytyy varmaan kysyä Pasijkl:tä josko tuota Kimmon ex camaroa voisi tuon uuden ohjelman kanssa hieman tutkailla. Olikin jo aiemmin puhetta josko voisin testata muutamia juttuja joilla saisi tyjäkäyntiä ja pintakaasuajoa parannettua.
Otsikko: Vs: $EEHack, uusi ilmainen softa LT1 koodaukseen ja loggaamiseen
Kirjoitti: pasi jkl - 28.05.2016 - klo:20:54
Kiitoksia linkistä. Tuli tuo asennettua ja pikaisesti vilkaistua. Ihan pätevälle näytti ja hyvä kun ei tarvitse kahden ohjelman kanssa pelata yhtäaikaa. Harmi vaan kun nyt ei ole autoa missä tuota testata. Täytyy varmaan kysyä Pasijkl:tä josko tuota Kimmon ex camaroa voisi tuon uuden ohjelman kanssa hieman tutkailla. Olikin jo aiemmin puhetta josko voisin testata muutamia juttuja joilla saisi tyjäkäyntiä ja pintakaasuajoa parannettua.
Onnistuu, asennan sen laajakaista mittarin, niin voit päivitellä muutenkin ;).
Otsikko: Vs: $EEHack, uusi ilmainen softa LT1 koodaukseen ja loggaamiseen
Kirjoitti: Tommi - 16.06.2016 - klo:12:25
Meinasin asentaa tämän EEHackin ikivanhalle säätöläppärille missä xp käyttöjärjestelmänä mutta tuli ongelma. Se vaatii service pack 3:sen. Netistä löysin sen mutta ei suostunut asentamaan koska läppärissä typerästi suomenkielinen winkkari ja service pack oli englanninkielinen. Nyt sitten en mistään löytänyt suomenkielistä service packiä. Onko vinkkejä?
Otsikko: Vs: $EEHack, uusi ilmainen softa LT1 koodaukseen ja loggaamiseen
Kirjoitti: TransNAM - 16.06.2016 - klo:12:34
Läppäri nettiin kiinni ja Windows Update auki. Sieltä pitäis löytyä.
Otsikko: Vs: $EEHack, uusi ilmainen softa LT1 koodaukseen ja loggaamiseen
Kirjoitti: Tommi - 16.06.2016 - klo:12:46
On tuo vanha säätöläppäri sen verta kivikaudella että ei uskalla laittaa nettiin kiinni... Microsoftin virallisilta sivuilta on poistettu kaikki päivitykset xp käyttikseen ja sanotaan vaan että vaihda uudempi käyttis m-
Otsikko: Vs: $EEHack, uusi ilmainen softa LT1 koodaukseen ja loggaamiseen
Kirjoitti: TransNAM - 16.06.2016 - klo:16:49
Tulipahan testattua tuo EEhack. Olin käsittänyt että sillä pääsisi oikein säätämäänkin mutta näköjään ei.


Muutama näppärä toiminto tosin löytyy esim. pyttyjä voi sammutella yksitellen vaikka suutin- tai tulppavikaa hakiessa ja automaatille näkyy löytyvän pakkokäyttö vaihteille niinkuin useammalle muullekin ominaisuudelle (AC, sytkäennakko, open/closedloop jne.)
Erilaisia valmiita testejäkin löytyy seoksille yms. ja laajakaistan saa samaan lokiin mukaan (hieman askartelemalla).


Ja jos autoon on valmis softa niin sen saa lykättyä boxiin tai ladattua vanhan koneelle.


Ihan näppärältä vaikuttaa tarkoitukseensa eli lähinnä koneen testailuun ja lokiin.
Esim. Datamaster taas on (minusta) kätevämpi livedatan ihmettelyyn.
Otsikko: Vs: $EEHack, uusi ilmainen softa LT1 koodaukseen ja loggaamiseen
Kirjoitti: letkume - 16.06.2016 - klo:17:32
eehack suosittelee säätämiseen tunerpro + hänen definitionit http://fbodytech.com/eex-tunerpro-definition/

http://www.tunerpro.net/
Otsikko: Vs: $EEHack, uusi ilmainen softa LT1 koodaukseen ja loggaamiseen
Kirjoitti: JoukoY - 16.06.2016 - klo:18:17
On tuo vanha säätöläppäri sen verta kivikaudella että ei uskalla laittaa nettiin kiinni... Microsoftin virallisilta sivuilta on poistettu kaikki päivitykset xp käyttikseen ja sanotaan vaan että vaihda uudempi käyttis m-

Minulla on tallessa XP:n SP3, myös suomenkielinen. Lähetän latauslinkin YV
Otsikko: Vs: $EEHack, uusi ilmainen softa LT1 koodaukseen ja loggaamiseen
Kirjoitti: Tommi - 16.06.2016 - klo:21:16
Nyt on sain JoukoY:n avustuksella servicepacin asennettua ja EEHackin toimimaan. Näkyi tallentavan logit CSV muodossa joten niitä pääsee tutkimaan MegaLogViewerillä josta minulla on omien projektien tiimoilta ihan ostoversio. Täytyy huomenna testata miten toimii. 
Otsikko: Vs: $EEHack, uusi ilmainen softa LT1 koodaukseen ja loggaamiseen
Kirjoitti: Tommi - 23.06.2016 - klo:21:53
Monta tuntia ja kymmeniä logeja tuli nyt viiten päivään otettua EEHackilla. Hyvin pelaa. Laajakaistan loggaus toimi myös hienosti ja arvot suoraan aika hyvin kohdallaan innovate mtx-l laajakaistalla. Ainoastaan pientä hienosäätöä sillä jännitekorjauksella piti tehdä jotta lukema tietokoneella ja mittarissa täsmäsi. Analyzaattori on näppärä ja helppo käyttää ja kätevä kun PE tilalle on oma taulu josta säädöt helppo todeta.

Ainut iso miinuspuoli oli että VeMaster ei osannutkaan tehdä korjauksia CSV login pohjalta. Masteri mukamas ajaa datan läpi ja sanoo että valmista mutta ei kuitenkaan tee mitään korjauksia tauluihin. Sitten kun ajaa ohjelman läpi DataMasterin login kanssa niin toimii. Se datamasteri on muuten vaan niin kytynen ohjelma että ei viitsi käyttää kuin tuohon ve karttojen muokkaukseen vemasterilla.

Logeja oli mukava katsella CSV tiedostoista MegaLogViewerillä.
Otsikko: Vs: $EEHack, uusi ilmainen softa LT1 koodaukseen ja loggaamiseen
Kirjoitti: CamKin - 24.06.2016 - klo:08:13
Elikkä tämä olisi hyvä hankkia TunerCatsin ja Datamasterin lisäksi? Toimiiko tämä samalla kaapelilla kuin edellä mainitut?
Otsikko: Vs: $EEHack, uusi ilmainen softa LT1 koodaukseen ja loggaamiseen
Kirjoitti: Tommi - 24.06.2016 - klo:09:15
Elikkä tämä olisi hyvä hankkia TunerCatsin ja Datamasterin lisäksi? Toimiiko tämä samalla kaapelilla kuin edellä mainitut?

Suosittelen hommaamaan ja toimii samalla kaapelilla.
Otsikko: Vs: $EEHack, uusi ilmainen softa LT1 koodaukseen ja loggaamiseen
Kirjoitti: pasi jkl - 26.06.2016 - klo:21:25
Monta tuntia ja kymmeniä logeja tuli nyt otettua EEHackilla. Hyvin pelaa. Laajakaistan loggaus toimi myös hienosti ja arvot suoraan aika hyvin kohdallaan innovate mtx-l laajakaistalla. Ainoastaan pientä hienosäätöä sillä jännitekorjauksella piti tehdä jotta lukema tietokoneella ja mittarissa täsmäsi. Analyzaattori on näppärä ja helppo käyttää ja kätevä kun PE tilalle on oma taulu josta säädöt helppo todeta.

Logeja oli mukava katsella CSV tiedostoista MegaLogViewerillä.
Tuosta minun Camaro:sta hajosi Deteqin 4-puola sytytys viime kesänä, vaihdoin vakio sytytyksen siihen, ja se ei sitten ilmeisesti ole jaksanut antaa riittävän voimakasta kipinää, liian rikkaaseen seokseen, siinä ilmeisesti meni viimeinen reuhaavuus/ pirteys. No Tommi otti käsittelyyn tuon minun Camaron (ex.KimmoT) parina iltana ajeltiin lokeja, Tommi teki muutoksia karttoihin, ajeltiin... taas muutoksia...
Nyt on seokset ym. muut asiat hyvin kohdallaan. Nyt minullakin pientä käsitystä miten paljon kaikkia karttoja / muuttujia tuolla ecm:ssä on :o, No kyllä muuten reuhaa, on vanha pirteys tullut takaisin m/. En suotta laittanut tuota vaihtovaloa. Tommi osaisi sanoa mihin kaikkeen piti koskea, oma käsitys, sytytys ennakot taisi olla mihin EI tarvinnut koskea.                        Kiitoksia, Tommille
Otsikko: Vs: $EEHack, uusi ilmainen softa LT1 koodaukseen ja loggaamiseen
Kirjoitti: CamKin - 02.07.2016 - klo:18:00
Mitähän tämä tarkoittaa tälläinen vikakoodi err36 (hi-res failure)? Samassa yhteydessä kun tämä paukahtaa ruutuun niin yhtäaikaisesti hetkeksi katoaa veto autosta ja sitten piakkoin palaa takaisin?
Otsikko: Vs: $EEHack, uusi ilmainen softa LT1 koodaukseen ja loggaamiseen
Kirjoitti: CamKin - 02.07.2016 - klo:18:12
En tiedä liekkö sama kuin tämä "Hi Res DRP Diagnostic, Error 36"?
Otsikko: Vs: $EEHack, uusi ilmainen softa LT1 koodaukseen ja loggaamiseen
Kirjoitti: Nupa - 02.07.2016 - klo:18:57
36 optivika
Otsikko: Vs: $EEHack, uusi ilmainen softa LT1 koodaukseen ja loggaamiseen
Kirjoitti: CamKin - 02.07.2016 - klo:19:54
36 optivika

No, täytyy tutkia mikä siinä olisi vikana optin liittimessä vika tai jotakin sinnepäin onko kokemusta vastaavasta eli auto ns. sammuu kesken ajon?
Otsikko: Vs: $EEHack, uusi ilmainen softa LT1 koodaukseen ja loggaamiseen
Kirjoitti: gmc63 - 02.07.2016 - klo:20:26
No, täytyy tutkia mikä siinä olisi vikana optin liittimessä vika tai jotakin sinnepäin onko kokemusta vastaavasta eli auto ns. sammuu kesken ajon?
Taitaa olla kuuluisa optinvika kosteutta sisällä ja happettuneet nastat :-\ tyypillinen vika jos ei oo ns avo opti  ;)
Otsikko: Vs: $EEHack, uusi ilmainen softa LT1 koodaukseen ja loggaamiseen
Kirjoitti: CamKin - 02.07.2016 - klo:20:35
Tässä Lt1:ssä on MSD opti en tiedä onko se vakiota parempi. Optille menee ilmanotosta tuuletusletku.
Otsikko: Vs: $EEHack, uusi ilmainen softa LT1 koodaukseen ja loggaamiseen
Kirjoitti: gmc63 - 02.07.2016 - klo:20:43
Tässä Lt1:ssä on MSD opti en tiedä onko se vakiota parempi. Optille menee ilmanotosta tuuletusletku.
kyl se parempi on kuin toi orkkis m/ m/
Otsikko: Vs: $EEHack, uusi ilmainen softa LT1 koodaukseen ja loggaamiseen
Kirjoitti: pasi jkl - 04.07.2016 - klo:22:20
Tuosta minun Camaro:sta hajosi Deteqin 4-puola sytytys viime kesänä, vaihdoin vakio sytytyksen siihen, ja se ei sitten ilmeisesti ole jaksanut antaa riittävän voimakasta kipinää, liian rikkaaseen seokseen, siinä meni viimeinen reuhaavuus/ pirteys. No Tommi otti käsittelyyn tuon minun Camaron, parina iltana ajeltiin lokeja, Tommi teki muutoksia karttoihin, ajeltiin... taas muutoksia...
Nyt on seokset ym. muut asiat hyvin kohdallaan. on vanha pirteys tullut takaisin m/.          Kiitoksia, Tommille
Tänään käynyt Motest:illa penkissä: 453hp/6001rpm/ 486Nm/4693rpm  :W Hyvin taas säädöissä. m/      (käytössä tietenkin vain suljetulla alueella) Ja prkle, enpä ole oppinut liittämään vieläkään valokuvia tänne.
Otsikko: Vs: $EEHack, uusi ilmainen softa LT1 koodaukseen ja loggaamiseen
Kirjoitti: Fenix - 04.07.2016 - klo:23:25
Erikoisen vähän vääntöä vaikka stroukattu?
Otsikko: Vs: $EEHack, uusi ilmainen softa LT1 koodaukseen ja loggaamiseen
Kirjoitti: Tommi - 05.07.2016 - klo:05:03
Taisi tulla kirjoitusvirhe. Eikös vääntö ollut 586nm?
Otsikko: Vs: $EEHack, uusi ilmainen softa LT1 koodaukseen ja loggaamiseen
Kirjoitti: pasi jkl - 05.07.2016 - klo:06:00
Taisi tulla kirjoitusvirhe. Eikös vääntö ollut 586nm?
Juuri näin siinä kävi, siis 586nm. ::)
Otsikko: Vs: $EEHack, uusi ilmainen softa LT1 koodaukseen ja loggaamiseen
Kirjoitti: KimmoT - 05.07.2016 - klo:08:24
Tänään käynyt Motest:illa penkissä: 453hp/6001rpm/ 486Nm/4693rpm  :W Hyvin taas säädöissä. m/      (käytössä tietenkin vain suljetulla alueella) Ja prkle, enpä ole oppinut liittämään vieläkään valokuvia tänne.
Hyvin on tehot pysynyt tallessa m/
Otsikko: Vs: $EEHack, uusi ilmainen softa LT1 koodaukseen ja loggaamiseen
Kirjoitti: mikke - 18.08.2016 - klo:07:30
Ilmaisesti tää EEhack on noille amerikansäätäjillekin mukavampi kun lähetettiin lt1pcmtuning.com hepulle vastalahjana datamasteri tiedosto niinku se pyysi tai ilmotti että kelpaa tai näin luulin ainakin lukeneeni :-[ ni pari tuntia myöhemmin tulee pyyntö ajaa logi EEhack versiona ja ohjelmakin pitäs ajaa sillä ensin sisään. no koitampa oppia käyttämään moista ni saadaan loki liikkumaan jos vaikka tulis tolkkua ohjelmaan
Otsikko: Vs: $EEHack, uusi ilmainen softa LT1 koodaukseen ja loggaamiseen
Kirjoitti: Tommi - 18.08.2016 - klo:15:37
Kyllä ei ole enää tullut datamasteria käytettyä EEHackin asennuksen jälkeen kuin TPS anturin kalibroinnissa siinä kun näkyy TPS myös jännitteenä kun taas EEhackissa pelktästään prosenttina.

Joitain ominaisuuksia saisi olla lisää EEHackissa ja muutamia bugeja siinä tuntuu olevan mutta ilmaiseksi ohjelmaksi oikein hyvä. m/
Otsikko: Vs: $EEHack, uusi ilmainen softa LT1 koodaukseen ja loggaamiseen
Kirjoitti: mikke - 18.08.2016 - klo:22:42
hieman on sekavaa ku on katellu datamasterin juttuja ni on jotenki tottunu sen järjestykseen. ja erillinen laatikkodata ikkuna on kans ollu käytössä mut kaippa ne sieltä löytyy.
laajakaista lamdan  lisäys samaan dataan antaa varmaan lisäarvoa seosten säätöön, tosin sitä kun ei juurikaan oo tullu tehtyä ni aika hakusessa olis mistä alkaa korjata ohjelmaa mut kaippa sekin tulee joskus vielä ajankohtaseks.
toisen autolla vaan ei tohdi ruveta harjottelee pystymettästä ni katotaan minkälaista ohjelmaa tohon saa tuolta virmasta.
Otsikko: Vs: $EEHack, uusi ilmainen softa LT1 koodaukseen ja loggaamiseen
Kirjoitti: letkume - 19.08.2016 - klo:09:23
Kyllä ei ole enää tullut datamasteria käytettyä EEHackin asennuksen jälkeen kuin TPS anturin kalibroinnissa siinä kun näkyy TPS myös jännitteenä kun taas EEhackissa pelktästään prosenttina.

Joitain ominaisuuksia saisi olla lisää EEHackissa ja muutamia bugeja siinä tuntuu olevan mutta ilmaiseksi ohjelmaksi oikein hyvä. m/

Palaute kannattaa laittaa tuolle tekijälle. Veikkaan, ettei ole edes iso homma, jos jotain dataa tulee jo.