F-Body Club of Finland

F-Body Tekniikka => Alusta => Jäykisteosat => Aiheen aloitti: HaroldHirmuinen - 22.07.2016 - klo:19:37

Otsikko: 4 gen etu alatukivarsien uretaani helat
Kirjoitti: HaroldHirmuinen - 22.07.2016 - klo:19:37
Olisi alapallonivelien vaihto edessä, tuli samassa mieleen kaappiin jääneet uretaani helat etu alatukivarsiin. Googlettamalla en löytänyt kuvia asentamisesta. Tarvitseeko nuo alkuperäisestä helasta sen peltikuoren vai ainoastaan keskiosan? Mihin väliin punainen rengas tulee? Jos jollain olisi kuvia tai ehkä alkuperäinen energy suspensionin ohje tallessa niistä olisi iso apu.

Eihän tuossa montaa osaa ole muttei käy järkeen mulle. Googlesta haetuissa kuvissa en ainakaan peltikuorta näe, esim: http://www.camarozone.com/forum/attachment.php?attachmentid=4876&d=1314352080

Otsikko: Vs: 4 gen etu alatukivarsien uretaani helat
Kirjoitti: Tommi - 22.07.2016 - klo:19:47
Juu alkuperäisistä käytetään molemmat holkit. Paras tulee kun sorvaa rosteriset sisäholkit. Niissä alkuperäisissä on huono pinnanlaatu ja niitä joutuu hiomaan siloisemmiksi. Noi on helpoin vaihtaa kun antaa nestekaasutöhöllä lämpöä sen verta että ensin jollain tapilla painamalla sisäholkki pois ja isommalla tapilla se koko kumipusla irti. Lämpöä kun on riittäävsti niin ei tarvii käyttää voimaa.
Otsikko: Vs: 4 gen etu alatukivarsien uretaani helat
Kirjoitti: HaroldHirmuinen - 23.07.2016 - klo:21:22
Täytyykö keskimmäinen osa halkaista että saa laitettua? Onko täysin hullu ajatus että ottaisi mitat molemmista holkeista teettäisi vastaavat, ehkä jopa kestävämmät rungot? Ulkokehät kiinteäksi tukivarteen, olisi kiva jatkossa tiputella helat paikoilleen. Keskimmäisen osan pystyisi tekemään halkaisematta jos käyttäisi aluslevyjä päissä. Enkä näe syytä miksi pitäisi alkuperäiseen pystyä palamaan.
Otsikko: Vs: 4 gen etu alatukivarsien uretaani helat
Kirjoitti: mikke - 24.07.2016 - klo:15:54
alkuperäsessä on päätyprikat sovitteella holkissa eli ne saa irti jotrn ei tarvii keskimmäistä osaa halkasta vaan kaikki menee päistä pujottamalla sit prikat päätyihin ni paketti on kasassa. omassa käytin vanhat sisäholkit muuta ku kaivo ne puslasta irti ja anto kaasupillillä lämmintä ni vanhan kumin pysty kuorimaan pois varsinki ku tei rautasahalla viillon kumiin hollkkiin asti ennen lämmitystä.
Otsikko: Vs: 4 gen etu alatukivarsien uretaani helat
Kirjoitti: HaroldHirmuinen - 26.07.2016 - klo:12:32
Joo sain vaihdettua alapallon ja samalla vaihdoin tukivarsien takimmaiset helat uretaanisiin. Etummaisiin jäi uudet kumiset, eipä nuo taida niin koville joutua. Aika simppeli homma, takimmaisiin ei tarvita vanhasta helasta muuta kuin keski osa. Suosittelen hommaan wurthin puukkosahaa, loppu kuorinta mattoveitsellä, 3minuutin homma.