Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Projektit / Vs: Copper gold firebird -82
« Uusin viesti kirjoittanut Chemical man eilen kello 15:01 »
Muutama sana maalauksesta.

Ennen tätä projektia mun ruiskumaalaus kokemus oli lähinnä lakan levitys ja sekin oli sekoitettu valmiiksi. Joten varsin hataralla pohjalla ryhdyin työhön. Ruiskun käyttöä sai harjoitella epoksin kanssa joten ei tarvinnut ihan kylmiltään sentään pintoja vetää.

Olosuhteet ei ollut todellakaan ruiskumaalaukseen sopivat ja ihmettelen, että ei pahemmin mennyt pieleen. Mulla ei ollut minkäännäköistä poistoilmaa tallissa ja maalauksen ajaksi tuli laitettua väliseinän aukot umpeen. Aukot jätettiin tarkoituksella ilmanvaihdon takia, silloin kun väliseinä naapurin kanssa rakennettiin. Tallin ovi raollaan tuli homma sitten tehtyä.

Pintaväriä maalatessa pääsin suht nopeasti sinuiksi ruiskun kanssa ja opin arvioimaan maalin menekin. Joten sitä piti “säästää” tietyissä kohdissa. Maali loppu samantien, kun sain viimeiseen kohtaan vikan kerroksen maalattua. Väriä oli 1L ja ohenninta 0,5L. Eli ovien ja lokareitten päädyt, sekä sisäpuolet jäi maalaamatta.

Konetilaa kun kattoo, niin siitä tulee vähän lehtikultaus mieleen. Rakenne on jotenkin saman tyyppinen. Epoksin päälle kun en enää hiomaväriä laittanut. Katolta löytyi maalimujua sitte enemmänkin. Ja se ei meinannut millään lähteä pois pyyhkimällä silikoninpoistolla, vaan aina tarttui liinaan. Joku 10 kertaa sitä pyyhin ja sen jälkeen vedin harmaalla karhunkielellä pinnan ennen lakkausta. Vähän pilveileväksi jäi katto lakkauksen jälkeen ja sivukyljet osittain mataksi. Niihin tuli liian vähän lakkaa. Tallin takaosassa valaistus oli niin heikko, et en kunnolla nähnyt lakkasumun läpi. Eli nämä pitää uudelleen lakata.

Silikonirakkuloilta en myöskään välttynyt, näitä löytyy katosta, spoilerista jne. Myllytyksellä ehkä lähtee. Ihmettelin mitä rakkuloita ne on ja eräs autopeltiseppä kertoi, että niitä ne on. Nämä näkyy läheltä ja kun katsoo tietyssä kulmassa ja valossa pintaa. Noi naarmut & vekit sain aika kivasti piiloon, eikä sävyerojakaan pahemmin huomaa ainakaan noilla valoilla. Joten tähän asti oon ihan tyytyväinen tulokseen.

Maalauksen jälkeen rakennettiin iv-poistoputki talliin. Putki yhtyy viereisestä tallista tulevaan poistoputkeen, mikä nousee huippuimurille. Iv-asiat on vielä kesken muutenkin.

Tällanen kanavapuhallin tuli hankittua. Tästä on tarkotus rakennella ilmanpoisto tulevia maalauksia varten, niin pysyy tallien ilmanpoisto omanaan.2
OSTETAAN AUTOT & OSAT (Camaro/Firebird) / Vs: 4 gen takasatulan kiinnike.
« Uusin viesti kirjoittanut e.t.i eilen kello 14:59 »
Juu siis se vanhempi malli 93-97 vaikkakin tarkkailin et kävisi sama kiinnike.
3
OSTETAAN AUTOT & OSAT (Camaro/Firebird) / Vs: 4 gen takasatulan kiinnike.
« Uusin viesti kirjoittanut Z-mo eilen kello 14:20 »
4 geneissä eri jarrut 93-97 ja 98-02, niin vuosimalli olisi hyvä tietää.
4
OSTETAAN AUTOT & OSAT (Camaro/Firebird) / 4 gen takasatulan kiinnike.
« Uusin viesti kirjoittanut e.t.i eilen kello 11:42 »
Tarve olisi levyjarrun satulan kiinnike oikealle.
Se joka 4 pultilla kiinni perässä. Vakio / orginal.
5
OSTETAAN AUTOT & OSAT (Camaro/Firebird) / Ostetaan 4th gen Pontiac WS6 konepelti
« Uusin viesti kirjoittanut WertyLimit 18.01.2020 - klo:21:37 »
Ostetaan 4th gen Pontiac Firbird WS6 konepelti, se "possun kärsä".
6
Kelpaisko Pontiac original 16" chrome vanteet, pulverimaalattu antrasiitin mustaksi? Tämmöiset vastaavat, mutta eri väri: https://www.amazon.com/1995-2002-pontiac-firebird-chrome-9592444/dp/b00ikmn0ti Jos kiinnostaa voin napsia kuvat. Vanteet Rovaniemellä. Matkahuollolla onnistuu toimitus.
7
Muuta / Vs: F-BODYJA näkynyt?
« Uusin viesti kirjoittanut gmc63 18.01.2020 - klo:17:52 »
Fuerteventuralla 98-02 birdi  m/ vissiin saaren ainoa?  ;D ;D
8
Linkit / Vs: WWW.NETTIAUTO.COM
« Uusin viesti kirjoittanut JP 18.01.2020 - klo:17:07 »
Hieroin tästä '94 Trans Amista kauppaa 2014 mutta ei tullut ostettua, päädyin nykyiseeni joka itseas. oli lähes identtinen.
Kävin nyt kauppareissulla huvikseen katsomassa ihan livenä. Hintapyynti yksityisellä oli muistaakseni about sama silloin 2014.
https://www.nettiauto.com/pontiac/firebird/10802112
Erillinen kova katto. ;D
9
Linkit / Vs: WWW.NETTIAUTO.COM
« Uusin viesti kirjoittanut RaiRai 18.01.2020 - klo:16:40 »
Hieroin tästä '94 Trans Amista kauppaa 2014 mutta ei tullut ostettua, päädyin nykyiseeni joka itseas. oli lähes identtinen.
Kävin nyt kauppareissulla huvikseen katsomassa ihan livenä. Hintapyynti yksityisellä oli muistaakseni about sama silloin 2014.
https://www.nettiauto.com/pontiac/firebird/10802112
10
Projektit / Vs: Camaro -80
« Uusin viesti kirjoittanut aric-z 18.01.2020 - klo:16:21 »
venttiilit putsattu, hiomatahnaa pitäis vielä käydä hakemassa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10