Kirjoittaja Aihe: K&N  (Luettu 743 kertaa)

Poissa Crisis

  • Käyttäjä
  • *****
  • Viestejä: 2577
  • Sukupuoli: Mies
Vs: K&N
« Vastaus #2 : 11.02.2012 - klo:19:25 »
Morons. Käväsimpä pirkkalassa nimeltä mainitsemattomassa tarvikeliikkeessä; parillakin asialla.. ekaksi kyselin että kun kuulemma tämä vakio ilmansuodatin ahdistaa virtauksiltaan niin että saiskos teidän kautta vapaampaa suodatinta,, Nooh.. eiköhän se tarvii sitten sitä ilmamäärämittarin säätämistä ja tuskin siitä käytännön iloakaan on ja mm mm.. ei oikein kiinnostanut siis.
Paskapuhetta jos kayttaa korvaussuodatinta (mika menee siis vakion tilalle). Itte rakennetutkin ilmanotot toimii jos on tehty toikein.
En tiia mika auto sulla on mutta 'ilmamaaraamittaria' ei voi F-bodeissa 'saataa'.
Vanha viisaus patee, ei kannata tarvikeliikkeista, vaikka oliskin amerikkalaisiin erikoistunu, hirveesti neuvoja kysella. Pitaa muistaa etta ne on siela myymassa osia, ja monesti tiskin toisella puolella oleva kaveri ei joko tieda, tai sita ei kiinnosta. Eli pida osakauppa kauppana, ja tee tutkimustyot muualla.

Ja alkuperäsen Delco c-kasetti soittimen näyttö lähinnä hymyillytti vaan eli ei siihenkään apua tästä firmasta löytäny.. (Jonkun jos löydän asentamaan niin Din2 soittimen sais verkkokauppakomista 195 euroon; JVC) ..eli reissusta jäi käteen: Tulipahan tämäkin nähtyä fiilis, paremmalla onnella ensi kerralla.
Se orkkis mankka ei oo 2DIN kokonen vaan 1.5DIN on lahempana. Eli tulpa DIN makka ei tipu paikalleen.
Jos mankan meinaat vaihtaa kannatta helppouden ja siistin asennuksen vuokasi harkita 1 din mankkaa ja sopivaa asennussarjaa.
1.5DIN mahtuu kans.
Tassa on yks vaihtoehto noille asennuskiteille: http://www.metraonline.com/
On monia muita, toi on vaan yks taloudellisemmista.« Viimeksi muokattu: 11.02.2012 - klo:19:27 kirjoittanut Crisis »
Pontiac Firebird Formula 1989 projekti hieman kesken toistaiseksi.

Chevrolet Silverado 2000, Extended cab, Short bed - LM7 285 hp (213 kW) 325 lb·ft (441 N·m) (oli siis joskus)

Chevy SS 2014 - Suht Vakio LS3. Pyörältä mitattu 360hp / 480nm.

Poissa Paablo

  • Käyttäjä
  • **
  • Viestejä: 75
K&N
« Vastaus #1 : 11.02.2012 - klo:16:48 »
Morons. Käväsimpä pirkkalassa nimeltä mainitsemattomassa tarvikeliikkeessä; parillakin asialla.. ekaksi kyselin että kun kuulemma tämä vakio ilmansuodatin ahdistaa virtauksiltaan niin että saiskos teidän kautta vapaampaa suodatinta,, Nooh.. eiköhän se tarvii sitten sitä ilmamäärämittarin säätämistä ja tuskin siitä käytännön iloakaan on ja mm mm.. ei oikein kiinnostanut siis. Ja alkuperäsen Delco c-kasetti soittimen näyttö lähinnä hymyillytti vaan eli ei siihenkään apua tästä firmasta löytäny.. (Jonkun jos löydän asentamaan niin Din2 soittimen sais verkkokauppakomista 195 euroon; JVC) ..eli reissusta jäi käteen: Tulipahan tämäkin nähtyä fiilis, paremmalla onnella ensi kerralla.