Kirjoittaja Aihe: Spinneri 200 Endurance VI  (Luettu 1940 kertaa)

Poissa Spinneri Magazine

  • Uusi Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 46
  • Oma teksti
Spinneri 200 Endurance VI
« Vastaus #1 : 08.03.2013 - klo:14:20 »
American Car Show:n jatko-ohjelmaksi erittäin hyvin sopiva SPINNERI 200 ENDURANCE starttaa jälleen lauantaina 30. maaliskuuta 2013.

Tällä kerralla pyrimme rajaamaan mukaan hyväksyttävät tiimit harrasteautoilijoista koostuviksi, jotta tapahtumasta tulisi alkuperäisteeman mukaisesti aito harrasteautoilijoiden ratatapahtuma. Pyrkimyksenä on myös koota auto- ja liikennetoimittajista koostuva tiimi, jolle juuri te saatte tulla näyttämään ne kuuluisat närhen munat ... tai ainakin voitte yrittää sitä!

Kuten aiemminkin, mukaan mahtuu 14 neljän hengen tiimiä. Ilmoittautumisaika on alkanut tänään ja se päättyy 25. maaliskuuta. Oma tiimi kannattaa ilmoittaa mukaan niin pian kuin vain mahdollista, sillä paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kuten aiemminkin, koostuu tapahtuma ohjaajakokouksesta, vapaasta harjoittelusta (45 min), aika-ajosta (5 min) sekä itse kilpailusta (200 kierrosta). Lisätietoja sekä ilmoittautumislomakkeen löydätte osoitteesta http://www.spinneri.fi/spinneri200

Kootkaa oma kerhotiimi ja lähtekää mukaan tähän vauhdikkaaseen tapahtumaan! Osallistumismaksu on entiseen tapaan erittäin edullinen 200,00 euroa per tiimi (sis. ALV).
... kun vakio ei riitä ... Spinneri Magazine