Kirjoittaja Aihe: Black-Red RS  (Luettu 131786 kertaa)

Poissa Juza89

  • Jäsen
  • Käyttäjä
  • ****
  • Viestejä: 977
  • Sukupuoli: Mies
  • Joka kuritta kasvaa, se kunniatta kuolee.
Black-Red RS
« Vastaus #1 : 03.01.2014 - klo:17:35 »
Tervens!

Nyt vasta tuli tännekki liityttyä, vaikkakin selaillu foorumia camaron oston jälkeen.
Elikkäs moneen otteeseen tehnyt jo mieli hankki 3gen camaro ja nyt sitten vihdosta viimein heinäkuussa 2013 tull auto ostettua :) Ohan noita jenkkejä muutama vanhemmilla ollut ja siitä se kipinä tainut lähteä. Enempi tullut bemarin parissa touhuttua (aina paha mainita saksalaisia autoja), mutta ainoa oikea auto on jenkki.
 Camaron suhteen jos nyt jokin näkösiä suunnitelmia päässäin pyöritellyt,, toteuttamista haittaa vaan tällä hetkellä, muut häiriötekijät ja liian ahdas tallipaikka...Ovet saat juuri ja juuri sen verta auki että pääset sisään, etupuskin seinässä kiinne, takapuskurin ja ulko-oven välissä semmoset 2mm tilaa  ::)  Tietää kyllä työn täytteistä huhtikuuta, että ois vapuksi ajossa :D
 Autohan on rullannut tehtaalta 1989 ulos ja on (valitettavasti) vähäpäästöinen ja otteeseen merkattu ylös kaikki saastelaitteet. Tarkoituksena nyt jättää saatelaitteet paikoilleen toimivina, kerta ei ne nyt niin paljon virittämistä hankaloita, mitäny varmaste omat haasteensa tuo.

 Ensi kesäks nyt ois tarkotus tehdä aidot tuplaputket 2,5" tai 3" tavarasta, magnaflown metallikennoiset katit, parantaa kylmän ilman saantia ilmanputsarille, kuiduttaa etupuskuri ja helmalevikkeet kuntoon taikka sitten tilata uudet, takapyörän koteloissa hieman hitsaamista ja ehkä kuskin penkin alla, laittaa flektin anturi kuntoon.  tarvitsee tuo konepelti maalata takaisin punaiseksi ja samalla sitten tulee punaiseksi myös helmat, oven ja puskurien alalistat ja takaspoileri, muuten auto pysyy mustana.

 Sitten varmaan ensi talvena jos kunnon tallipaikka, niin laitetaan summitilta tulemaan 10" perän lukko, edelin kannet/nokkapaketti, sytkäosat ja varmaan sitten hommata megaruutta, harisen boksi tai jokin muu vastaava.

Että saas nähä mimmonen ikuisuus projekti tästä tulee, mielenkiintonen ja varmastekki osittain hermoja raastava, mutt sitähän tää harrastaminen on  :D
« Viimeksi muokattu: 14.01.2015 - klo:16:52 kirjoittanut Juza89 »
1985 Buick Electra 5.0 rullaava prokkis
1988 BMW E34 535i "raato" prokkis
1996 Mondeo 2.0i -käyttis-
1989 Camaro 305 TBI "Ikuisuus prokkis"
1992 BMW E36 325i 
1988 Suzuki PV