Kirjoittaja Aihe: -94 Camaro 3.4 V6 takavalo ongelma  (Luettu 6922 kertaa)

Poissa masafi

  • Uusi Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 5
Vs: -94 Camaro 3.4 V6 takavalo ongelma
« Vastaus #7 : 20.08.2016 - klo:20:11 »
Etu puskuri irti,oli työn takana.Parit jengatapit katkes.Porasin viereen reijät ja jenkasin.Laitoin 5 mm rst kierre tapit.Ryöstöliittimiä ja sokeri paloja poistettu tilalle tinaa ja kutiste sukkaa.Onkos nuo valojen ja vilkun releet koetaulun takana sisällä?Parkki valo vika ei vielä selvinnyt.Voisiko tuo katkaisija olla rikki?Putsasin kaikki maadoitus kohdat mitkä löysin.Täytyy lähtee seuraa johtoja taaksepäin.Uusille wagnerin umpioille pitää rakentaa rst 5mm jenkatangosta säätö ruuvit.Nää umpiot oli sealed beam sellaisia.Parkit aattelin laittaa sumareihin,joista oli johdot katkottu.Malli hella ja oli puskuriin ruuvattu.Rungosta löyty alkup.paikat.

Poissa masafi

  • Uusi Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 5
Vs: -94 Camaro 3.4 V6 takavalo ongelma
« Vastaus #6 : 18.08.2016 - klo:19:00 »
Kävin hakee south west tradesta wagnerin umpiot.Niissähän ei ole noita parkkeja.Ja ilmeisesti tarttis olla keulassa semmoiset?Ostin myös käytetyt kehyksen ja semmoiset umpion kupin?Jotain ruuvi systeemii pitää virittää niille.Autossa olevat hellat oli vedetty yläp.muovista läpiruuvein umpioon.Mitäs ideaa olisi tuon parkkejen kannalta?Pukit hommattu ja keula ylhäällä.Kolmella mutterilla/ruuvilla näyttäis olevan puskurin reunat kiinni.On sitten niin ruostunut että pitää nukkua yön yli ja miettii näyttääkö dremeliä vai mitä sille.Ryöstö liitintä ja sokeripalaa on kyllä viljelty laajasti :-\ Mut hyvä näin tietää jatkossa mitä on kun ite tekee.

Poissa masafi

  • Uusi Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 5
Vs: -94 Camaro 3.4 V6 takavalo ongelma
« Vastaus #5 : 17.08.2016 - klo:18:02 »
Joo kiitii.Kurkittu on ja aika ruosteisia näyttäis olevan mutterit.Pitää muutama ajo ramppi hommata et pääsee kunnolla alle.

Poissa Nupa

  • Administrator
  • Käyttäjä
  • *****
  • Viestejä: 6630
  • Sukupuoli: Mies
  • #73 Kerava
Vs: -94 Camaro 3.4 V6 takavalo ongelma
« Vastaus #4 : 17.08.2016 - klo:16:23 »
Loksun ja puskurin kulmasta on kiinni, raudanpala ja parit mutterit pitää avata alakautta, suojamuovit pois ja kurkkimaan.
GM. Chevrolet. Camaro.
F-bodyt korjaa ja huoltaa Ame-Rides, Keravalla.

67, 68, 72, 72, 73,77, 81, 82, 86, 86, 87, 89, 89, 90, 91, 94, 94, 94, 95, 99, 99, 10 ... most of which are gone but not forgotten.

Poissa masafi

  • Uusi Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 5
Vs: -94 Camaro 3.4 V6 takavalo ongelma
« Vastaus #3 : 17.08.2016 - klo:14:47 »
No joo,ongelma koski myös etu parkkeja.Rakosista tiirailin näkyi suojaamatonta abikoa,joku sokeripalakin???Etumaskin irroitus meneillään tuntuu jumittavan lokarista.Onko siellä vielä kiinnikkeitä?Päältä otin kaikki ruuvit ja muovi niitit pois Ja helmassa oli ruuveja ja lisätty itseporautuvia wronixeja.Upiothan on läpipaskat ruostetta ja heijastuspinta krupulla.Parkitkin olivat samassa umpiossa.Merkki on hella.Tarttis talvella valotehoja kun käyn koulussa 80 km päässä.Umpiot olivat ruuveilla kiinni,eli säätöruuvit tms.ruostuneet pois.

Lähinnä ekana tuo etu puskurin irroitus että pääsee näkee johdotukset.T:Masa

Poissa GTATL

  • Jäsen
  • Käyttäjä
  • *****
  • Viestejä: 9302
  • Sukupuoli: Mies
  • Oma teksti
Vs: -94 Camaro 3.4 V6 takavalo ongelma
« Vastaus #2 : 16.08.2016 - klo:19:43 »
Ota lamput kaikki irti ja laita yksitellan takaisin. Kun sulake palaa vika on varmaan lähellä :)
Lyö lyötyä, siitä on eniten hyötyä.
One Big Ass Mistake America
http://www.ls1gto.com/forums/index.php
http://www.svtperformance.com/forums/
LeMans -67 wannabe GTO
TTA -89
GTA -89
T/A - 86
GTO -06
Trans Sport -94
Stang GT -00

Poissa masafi

  • Uusi Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 5
-94 Camaro 3.4 V6 takavalo ongelma
« Vastaus #1 : 16.08.2016 - klo:19:39 »
Moro olen uusi foorumilla ja ostin kesän alussa em.auton.Auto ollut nyt aika paljon sateessa ja alkoi nuo taka ajovalot polttaa sulakkeita.Jarru ja muut toimii.Vilkut ovat pistäneet ns.pika vilkutusta.Irroitin umpiot ja taka paneelin jonka takana johdot kulkee.Löytyi semmoisia ryhmä johtoliitoksia joissa oli 4 johtoa kytketty yhteen.Saman värisiä olivat Tarkastin ne ja takaluukun sisällä olevat maadoitukset rapsutin kuntoon.Oli maalit eristeenä että ainoo kontakti pinta oli itseporautuvien ruuvien tekemä.Alussa näytti että kun irroitti taka luukusta löytyvän pistokkeen ni sulake ei  palanut .Polttimot oli irti.Kasasin paketin ja sitten alkoi taas palaa sulake ja vilkku oikealle alkoi palaa jatkuvasti.Ja vaikka pistoke oli irti ni alkoi sulakkeet palaa kun laitto parkit päälle.

Mitenköhän tätä lähtis purkaa ongelmaa?Ajo valot toimii kyllä.Takavaloille näyttäis olevan oma sulake.

T:Masa
« Viimeksi muokattu: 16.08.2016 - klo:19:42 kirjoittanut masafi »